Fotel biurowy |
Możecie polecić jakiś dobry, w miarę tani (celowo nie będę podawać widełek, według Waszego uznania) fotel biurowy?
Głównie zależy mi na tym, żeby był wygodny i żeby, nieco chociaż, niwelował ból kręgosłupa spowodowany pracą siedzącą? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Z góry dzięki.
Z tego co fotografowie chwalą, a żona już sporo tych foteli przerobiła to Markus Ikea. Ja dużo nie siedzę, bo max godzinę ale ja mam taki, na którym siedzę nisko przy biurku, tak żebym łokcie mógł na biurku położyć i ma wycięcie na lędźwie. Także to zupełnie inny niż ten Markus.
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
Nie wiem do jakiej kwoty szukasz, jeśli coś koło 300-400 zł to sprawdź tu.
https://www.huzaro.pl/pl/c/FOTELE-GAMINGOWE/14 Ja mam ten https://www.huzaro.pl/pl/p/Fotel-Gamingo....2-GREY/86 mam go 1,5 roku i nie narzekam, jak na razie się nie odkształcił, nadal wygodny, nic nie popękało.
25-02-2021, 20:30 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2021, 20:33 PM przez LilPeneros.)
W firmie, w której kiedyś pracowałem zastępca mojego szefa z racji tego, że był gościem po pięćdziesiątce miał przy swoim stanowisku pracy porządny fotel biurowy z grubym oparciem ze skórzanym obiciem.
Jak kiedyś pod jego nieobecność miałem okazję usiąść na tym fotelu, to był o wiele wygodniejszy niż inne fotele w firmie. Tego typu fotel kupisz już za 400 - 600 zł lub nieco więcej. Ewentualnie możesz rozważyć zakup krzesła / fotela gamingowego, czyli przeznaczonego dla profesjonalnych GRACZY komputerowych - tego typu fotel też powinien spełnić swoją rolę z racji tego, że gracze są osobami, które zwykle spędzają przy komputerze minimum 2 - 6 godzin na dobę, więc jest to sporo więcej niż przeciętny, niepracujący biurowo człowiek, który np. po przyjściu z pracy do domu siedzi sobie 1 - 2 h przed komputerem. Ogólnie możesz poszukać czegoś w internetowych sklepach meblowych, a także w ich stacjonarnych wersjach czyli np. Agata Meble, BRW (Black Red White), Bodzio Meble, Halmar, Ikea, Leroy Merlin, etc. Część z w.w. sklepów, to sieci ogólnopolskie, a część lokalne sklepy, które są np. w moim mieście. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |