Z racji tego, że zauważyłem pewne konta, które lubią między sobą polecać środki na powiększanie penisa, zdecydowałem, że wprowadzę listę zakazanych treści. Nie obchodzi mnie to, czy będą w nich linki do stron, nazwy produktów czy chociażby wymieniona jedna substancja z całego składu. Wszystkie będą traktowane tak samo.
Dotyczy się to takich osób, jak @"pens" @"kkrs" @"witalny" oraz @"Berton" - nie wnikam, czy jesteście 4 osobami, czy jedną, ale zmotywowaliście mnie do założenia tego wątku. Wasze posty to jedno wielkie polecanie czegoś, jak się wkurwię to polecą bany. To, że rzadko tu jestem, nie oznacza, że mnie nie ma wcale.
Na obecne tematy w głównej mierze przymknę oko, ale reszta jest natychmiastowo kasowana - 3 takie akcje i perm.
Lista zakazanych treści:
- Pytania o jakiekolwiek środki do powiększania penisa, potencji
- Tematy, robiące z nas troglodytów na równi z "Braćmi", czyli narzekanie na kobiety i uprzedmiotowywanie ich. Nie jesteśmy bandą ciot.
Lista zakazanych linków:
- Sklepy
- Usługi
- Konkurencja (@"LilPeneros" tyczy się to też odsyłania do strony Adepta i jemu podobnych, pozwalam cytować, ale bez podawania źródła)
Lista może ulec zmianie, ale nic z niej na pewno nie zniknie. Jest to przedłużenie regulaminu, z uwagi na okoliczności, wstawione w osobnym temacie. Proszę wszystkich o zapoznanie się z tym, bo nie będzie zmiłuj.
Temat zostawiam otwarty na dyskusje i propozycje kolejnych treści, które znajdywać się na forum.
"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci