Hej, zakładam temat w którym można pisać nasze uwagi do forum.
1. Slogan - "forum dla prawdziwych mężczyzn" - złe, słabe. Co znaczy prawdziwych? To są jacyś nieprawdziwi? Nie tyle że słabe, co naprawdę tu można wysilić się bardziej
2. Wzoruj się na forum b** (nie można reklamować więc nie linkuje), bo to praktycznie jedyna konkurencja, na której gęsto się banuje, więc ludzie a na pewno jakas ich czesc przyjdą wkurzeni tutaj stamtąd, wiec żeby mieli lekkie ladowanie trzeba im to ulatwic, mozna sklonować kategorie, albo zrobic podobne (tu mnie wkurza ze nie ma tu kategorii typowo redpillowych czy meskich hobby typu bushcraft, a jak forum ma sie rozrastac to na pewno tego typu tematow bedzie sporo) technicznie bardzo wygodna, no ale w końcu ma tysiące zarejestrowanych ludzi a to forum ułamek tego. Na pewno obecna skorka ujdzie jakis czas, ale jak bedzie popularniejsze, to fajnie by bylo ja zmodyfikowac albo dac do wyboru, bialy kolor i niebieski to dramat dla oczu w godzinach nocnych. Niech to bedzie szary, niech to bedzie ciemny, ale niebieski przed snem niedosc ze wali po oczach, to uderza w melatonine przed snem. Nie musi być czerwone, brazowe, ale co najmniej jakby bylo delikatnie bardziej szare zamiast biale to by czytalo sie o wiele lepiej.
3. Szybkie cytowanie - podstawa dyskusji, przeszkadza mi brak w sensie, ze zaznaczasz jakies zdanie z cudzego posta, klikasz i juz masz to zacytowane i mozesz sie do tego odniesc. Bardzo wygodne, chociaz malo kto umie z tej opcji korzystac z glowa.
Tyle tak na szybko, jestem tu dosc nowy, ale podoba mi sie to miejsce i chce by sie rozwijalo, mozecie dopisywac swoje pomysly