Godne polecenia gry na PS4 |
Witam wszystkich! Posiadam konsole i ograniczony czas, dlatego postanowiłem zapytać o pozycję które możecie polecić z czystym sercem.
Proszę o podanie tytułu, krótkiego opisu gry oraz własnej opinii/oceny. Czekam na wasze propozycje!
Niestety nie mam PS4, ale tak jest głośno o tej grze, że nawet bez przegrania w nią, można ją polecić w ciemno.
Mowa oczywiście o Uncharted 4: Kres Złodzieja
"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Właśnie neidawno kupiłem sobie PS4, szczerze mówiąc nie miałem wtedy większych planów, ale teraz nie mogę się doczekać aż przyjdzie kurier ( mam nadzieję jutro) z najnowszym South Parkiem
Zależy jakie gry kto lubi.
Na pewno na starsze konsole PS, np. PS3 wielu osobom podobała się taka gra jak Quake 4 albo jak ktoś chce coś bardziej mrocznego, to Doom 3 BFG Edition czyli odświeżona wersja gier Doom 3 oraz Doom 3 Resurection of Evil (zawierająca m.in. obie te gry). Jak ktoś nie grał w to nigdy, to może sobie wpisać w wyszukiwarce Google hasła Doom 3 BFG Edition lub Doom 3 lub Quake 4 - powinny się pojawić wyniki wyszukiwania również z serwisu YouTube z tzw. gameplay'ami.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |