A więc po krótkim czasie wgrałem kilka modyfikacji, które miejmy nadzieję, które od strony wyglądu, orzeźwi forum i pozwoli wam ... nie wiem na co pozwoli, czytajcie poniżej:
1. Pojawiła się możliwość oznaczania/wspominania innych użytkowników. Wystarczy wpisać "@", a po nim (Bez spacji) nick użytkownika na forum. Dodatkowo rozwinie się lista proponowanych użytkowników, na podstawie tego, co zaczniemy pisać. Opcja rozwijania nie działa w trybie szybkiej odpowiedzi!
2. Od teraz, jeśli chcesz kogoś zacytować, możesz zaznaczyć kawałek tekstu i nacisnąć okienko "Zacytuj użytkownika". Nie ma sensu cytować całości, w ten sposób możemy odnosić się do danych wycinków, a nie do całości.
3. Wgrałem w tryb odpowiedzi więcej opcji, większość jeszcze nieprzetłumaczonych, ale to się zmieni. Niektóre są kompletnie niepotrzebne i te będę wyciągać z kodu, ale pojawiła się opcja wrzucenia player'a z Youtube. Wygląda tak:
Jeśli to możliwe, to prosiłbym wstrzymać się używaniem każdej możliwej opcji w jednym poście... oraz w wielu.
4. Najbardziej aktywny użytkownik miesiąca, czyli zwyczajny licznik, podliczający ilość postów danego użytkownika w miesiącu. Licznik się zeruje wraz z początkiem nast. miesiąca, więc nie przywiązujcie się do tego, ale mam nadzieję, że w jakimś stopniu zachęci was do walki o podium.
5. Goście mogą widzieć tylko 150 znaków z pierwszego posta, a reszta tekstu, wraz z pozostałymi postami, będzie ukryta do czasu zalogowania się, bądź rejestracji. - Opcja została zniesiona z powodu możliwości ukrywania tekstu również dla botów, które weryfikują forum pod względem treści.
"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci