Zgłoś niedziałające funkcje na forum |
Witam, ostatnio słyszałem o jakichś niedziałających opcjach na forum. Prosiłbym wtajemniczonych, by napisali, co dokładnie wymaga naprawy.
"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Leorth napisał(a):[post]3335[/post] Witam, ostatnio słyszałem o jakichś niedziałających opcjach na forum. Prosiłbym wtajemniczonych, by napisali, co dokładnie wymaga naprawy. Wcześniej nie mogłem,teraz mogę cytować.
@Adventures Co dokładnie się działo? Wyskakiwała opcja cytowania zaznaczonego tekstu?
"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Nie mogłem cytować,jak zaznaczałem jakiś tekst to nie pojawiała się opcja "zacytuj".
Teraz już mogę.U mnie jeszcze z przeglądarką był problem.
Nie da się odznaczyć swojego statusu relacji w opcjach profilu. ("Singiel", "Zajęty", "Trójkąt")
Raz się zaznaczy i później to tkwi. Dałoby się coś z tym zdziałać? Niby mało istotne, ale trochę wkurza.
Chcesz zmienić na trójkąt? To podobno działa[emoji6].
Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka
@"hyggelig" Nie da rady, laluniu. Nie da rady.
A tak na poważnie, w jakiś dzień po prostu wezmę tego plugina wyłączę.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |