-
AngelSue
Warchoł
-
-
Liczba postów: 332
Liczba wątków: 10
Reputacja:
6
Dział do drzewka dyskusje
Poza tym, wnioskowałabym, żeby nie było "reputacji" . Uważam, że to dziecinne. Użytkownicy nie powinni oceniać usera po liczbie punktów czy postów. Reputacja sprawia, że niektóre osoby boją się powiedzieć co naprawdę myślą, i to ich ogranicza. A chyba nie o to chodzi na forum, tylko o swobodę wypowiedzi. Uważam też, że to rozleniwia. Ludzie zamiast wypowiadać się w temacie, wolą się z kimś zgodzić, niż samemu wysilić mózg do pracy. Umiemy czytać, widać kto ma coś do powiedzenia, więc nie ma sensu robić jakiegoś show. Taka sugestia tylko.
Dobry pomysł z tymi powiadomieniami o cytowaniu.
A tło miało przypominać piekło? bo mi się tak właśnie kojarzy
"...Questions of science,
Science and progress
Do not speak as loud as my heart "
-
Leorth
Administrator
-
-
Liczba postów: 679
Liczba wątków: 74
Reputacja:
292
@AngelSue
Być może masz rację. Szczególnie, że w kodzie ciężko się to tłumaczy i modyfikuje. Jak będzie więcej aktywnych osób, to po prostu zrobię głosowanie. Choć uważam, że na MH podkreślało to niektóre wypowiedzi dobitnie, by autor zrozumiał, że to posty warte zastanowienia się. Czas pokaże co będzie.
No cóż, tło było robione na pewnej ciekawej stronie, chciałem trochę stłumić biel, a można było "malować" tylko na czarnym tle i w kilku kolorach, gdzie większość nie zachwycała. Będzie czas, to coś nowego się wstawi, nie chciałem, by ktoś się czegokolwiek czepiał odnośnie praw, na wszelki wypadek.
"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
|