Witaj gościu, dołącz do nas! Dołącz   Zaloguj się
ChangeLog

09.02.2020

• Dodano nowe reakcje na post - nie mają jednak wpływu na ilość reputacji
  • Moderowanie pierwszego posta u nowych użytkowników
  • Możliwość przejrzenia nowych tematów w profilu użytkownika
  • Drobne prace porządkowe
  • Powiększona czcionka w postach - lepsza czytelność
  • Nowe pola w profilu:
  1. Hobby
  2. Okno z muzyką z YouTube/SoundCloud          

"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Odpowiedz

11.02.2020

• Dodane nowe pole w profilu: Status związku.    

"Nie możesz pozostawić wszystkiego losowi. On ma wiele do zrobienia. Czasami musisz mu pomóc. " - Leonardo da Vinci
Odpowiedz

03.06.2020

• Zainstalowany został certyfikat SSL - znaczy to tyle, że wasze dane są lepiej szyfrowane, a więc w pełni bezpieczne.

Jego instalacja była powodem tymczasowych błędów 403/404 na forum, gdyż pytając ludzi o pomoc, musiałem mieć stronę w takim, a nie innym stanie, aby mogli zweryfikować, co jest nie tak. Ostatecznie jednak sam wpadłem na rozwiązanie.
Wszystko powinno działać, jak należy.

Odpowiedz

27.07.2020

• Aktualizacja silniku MyBB - zostało naprawione wiele błędów; zwiększona została funkcjonalność. Są to drobne zmiany, niektóre wręcz kosmetyczne. Niektórzy zauważą jakieś różnice, inni nie. Tak czy owak, zmiana na plus.

Odpowiedz

07.08.2020
  • Nowi użytkownicy nie mogą wstawiać linków w postach, póki nie napiszą 5 postów.
  • Od teraz mam podgląd na stronie głównej, czy dany post/wątek czeka na zaakceptowanie. Przyspieszy to proces akceptacji - czasem wątki czekały po kilkanaście godzin.
  • Powiększenie szerokości chatu.
  • Aktualizacja kilku pluginów.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Theme © iAndrew 2020 - Forum software by © MyBB