Witaj gościu, dołącz do nas! Dołącz   Zaloguj się
Z jakiej firmy najczęściej kupujecie długie jeansy ?

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2020, 21:58 PM przez LilPeneros.)

Jak w tytule tematu - chodzi o długie męskie spodnie jeansowe.

Odpowiedz

Ja ze względu na rozbudowane uda preferuje tylko ze stretchem, oczywiście nie są obcisłe[WINKING FACE], bo inne bez względu na markę, czy to są Lee, te w sumie chyba najdłużej wytrzymywały, Levisy rozpadły się raz dwa, a reszta rozlatują się po pół roku, czasem po roku. C&A mi najbardziej pasuje, wytrzymują 1.5 roku, są najtańsze, najwygodniejsze i jest w sumie bardzo duży wybór pod względem kroju i rozmiarów.

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2020, 15:53 PM przez LilPeneros.)

W moim mieście pewne starsze małżeństwo chyba od ponad 20 lat prowadzi sklep z markowymi jeansami m.in. z takich firm jak Grawik, Blue Jeans, Jukon i kilku innych.
Trzeba przyznać, że są dość wytrzymałe, a przy tym niedrogie - dla przykładu jeszcze jakieś 12 lat temu spodnie te kosztowały w granicach 100 - 120 zł za parę i miały przy tym dobry stosunek cena/jakość.

Odpowiedz

Fajne męskie ubrania (nie tylko jeansy) mają w sklepie Ombre. Ja tam już parę razy kupowałam (spodnie i bluzy). Jakość ok i ceny przystępne.

Odpowiedz

Czy ktoś zna sklep z męskimi joggerami? Znalazłem ofertę na stronie https://patriotic.pl/joggery, wygląda ciekawie

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Theme © iAndrew 2020 - Forum software by © MyBB